U zoekt een vakantiewoning in Braunlage?

Hartelijk Welkom

Onze vakantiewoning bevindt zich in een rustige en schitterende omgeving in het hoogst gelegen bergdorp in de Harz, namelijk Braunlage-Hohegeiß.Voor uw vakantie in de Harz is onze vakantiewoning een ideale start voor talrijke activiteiten, zowel in de zomer als in de winter.

In Hohegeiß heeft u perfecte mogelijkheden voor een actieve vakantie in de Harz! Wandelen, familievakantie en mountainbiken in de zomer, ook zijn er prima wintersportmogelijkheden in het winterseizoen, die Braunlage-Hohegeiß tot een bijzonder aantrekkelijk vakantiedoel maken.

Ons vakantiehuis bevindt zich op een zeer goede locatie en biedt u een comfortabele vakantie in de Harz met gunstige condities. Er zijn wandelwegen vlak naast ons huis, prima verbindingen met centraal Harz en in de winter geniet u van de loipe vlak voor de deur. De skilift van Hohegeiß is op loopafstand!

Comfortabel vakantiehuis met zwembad en sauna

We vertellen u op onze website over ons comfortabel ingerichte vakantiehuis, ook ontvangt u interessante informatie over de mogelijkheden van vakantie in de Harz.

We verheugen ons op uw reactie.

Uw familie Zapfe/ Hohegeiß-Braulage

in de winter: de loipe direct naast het huis